lopende zaken

printkop plaatsen
printkop plaatsen

Het herintreden stond afgelopen weken op een laag pitje. De aandacht ging vooral naar TastyMouse en Kostgewonnen. Ik heb zelfs nog geen tijd gehad een verslag te schrijven over mijn excursie naar het textielmuseum in Tilburg.
TastyMouse is mijn webontwerpstudio, Kostgewonnen het pand waarin ik werk. Dat TastyMouse aandacht opeist komt omdat ik daar vooralsnog van moet leven. Gelukkig zijn het wel voornamelijk leuke dingen die ik daarvoor doe. Zo ben ik o.a. bezig met SPLATSJ, kunst voor basisschool kinderen. En ik ben twee sites aan het maken voor kunstenaars, dat is niet herintreden maar aanleunen.
Kostgewonnen is een voormalige school, en voormalig kraakpand, in Amsterdam Oud-West. Het is nu eigendom van vereniging Kostgangers, waarvan alle huurders lid zijn. Het gebouw was bij aankoop in 2005 zwaar verwaarloosd. Na drie jaar hard werken ziet het er nu schitterend uit. Naast bouwen moet er o.a. ook gefinancierd, verzekerd en gecommuniceerd worden.

Maar in het herintreedjaar 2009 (zal de crisis velen van werksoort doen veranderen?) zal dit blog met enthousiasme en goede moed voortgezet worden.

Scroll to Top