vrije kunst

oftewel kunst in het wild. In dit geval ongesigneerd werk in de Spoorzone Tilburg.

end of an era

een der laatste isopanelen uit de jaren 1990 is nu ook op het grofvuil beland

wederkeer

In 2008 in New York bedacht ik dat ik na een pauze van 10 jaar weer terug wilde keren naar het werken in de kunst. Hoe, in welke vorm wist ik nog niet. Het onderzoek daarnaar heb ik vanaf september 2008 t/m januari 2013 gedeeld in dit weblog (dat tot 2014 op herintreder.org stond).
Vanaf 2013 ben ik met de huidige website begonnen. Tot en met juni 2015 heb ik nog een paar keer iets geplaatst dat bij het herintreden paste.

contemporary art

contemporary_1852

This it it, contemporary art in Paris in 2015. We know 75 years ago artists had to flee to the US and else. But what’s amazing is that that ended contemporary art until today. Okay there was a  Markus Lüpertz exhibition in the MaM, but that was about it. Palais de Tokyo was closed for a month to install the new exhibiotions.
The picture was taken in the Centre Pompidou.

street art

streetart_1819

It can be seen right now, but is it contemporary? No, typical modern art. The kind you find in the modern art museum in the Centre Pompidou.

on my way

museum_1815

Preparing for my trip to Paris, I emptied my wastebin.

De Wil tot Kunst

Tijdens mijn tweede bezoek aan de Mike Kelley tentoonstelling in het Stedelijk bedacht ik dat kunst maken er vooral omgaat te doen wat je wilt doen. Daartoe moet je wel weten wat je wilt.

klaar voor iffr

De voorverkoop is reeds gestart en de lijst films is indrukwekkend, IFFR 2013. Tot mijn vreugde een ruim aanbod uit Japan, Zuid-Korea, Thailand en Filipijnen. En uit de rest van de wereld komt ook veel, zo moet ik België nog uitchecken.

the dark universe

Nu te zien in NASA (New Art Space Amsterdam, www.nasahq.net): The Dark Universe, de expositie van Sonic Acts 2013. Eén van de fijne dingen aan deze expositie is dat er beelden bij zitten die je moet ervaren. Ze zijn niet zichtbaar op foto of video, ze worden gegenereerd door je ogen en hersenen. En zoals te verwachten bij Sonic Acts: er valt ook veel te horen.

Scroll to Top