is 2010 meer dan 2009?

amsterdam cs
amsterdam cs

Wordt het beter, gaan we vooruit? Is de geschiedenis, het leven een optelsom? Het is waarschijnlijker dat we aftellen, maar aangezien we het eind nog niet kennen rekent dat lastig.

Ik kreeg de laatste tijd veel vragen over mijn herintreden. Dat is fijn, dat mensen dit blog nog volgen en dat ze het nog steeds een goed plan vinden dat ik me weer op het kunstenaarschap ga richten. En het is terecht dat ze zich afvragen of er nog schot inzit. Er gebeurt immers weinig hier de laatste maanden. Herintreden in het hoofd is nooit de bedoeling geweest. Er moet ook iets uit. Niet persé in de vorm van kunstwerken, wel minimaal in de vorm van tekst over het denken er over. Want wees gerust, ik denk er nog steeds over.

01-01-2010, begin van een nieuwe herintreedjaar.

Scroll to Top